Howdy :-)




Waaaahhh.. Alhamdulillah.. AKHIRNYA!! KINI PASTI!! terlaksana jugak hasrat dihati untuk berbelog. hihi..

Fuh.. asyik taip padam, taip padam, save draft then edit balik.. Akhirnya lahir lah blogku www.iraradzi.blogspot.com.. Alhamdulillah. Dah lama sebenarnya Ira teringin nak menulis blog tapi takut risau gelisah..semua adelah.. Ye lah.. Menulis ni kena konsistensi. Kena ada bahan untuk nak diceritakan.  Kalau tak de cerita, apa yang nak ditulis kan kan 😊 .. Tapi betul la kata orang, kalau tak START, macam mana sesuatu tu nak jadi KENYATAAN kan.. So lahirla Ira Radzi's Blog.

Meh Ira story sikit sape ek Ira ni..kita berkenalan sikit. I'm no body, hanyalah rakyat marhain jer yang bekerja sebagai Portal Developer di sebuah syarikat di Selangor, Freelance Web Developer dan Lifetinme Business with Shaklee... haha... I ikut saranan pak Ahmad Maselan ye.. Kena ada dua tiga kerja dalam satu masa.. Siapa nak buat website cari Ira. siapa nak cantik, sihat, kurus, gemuk pun boleh cari Ira. Nak jana pendapatan sampingan atau dari rumah pun boleh cari Ira okay 😊.

Umur... emm.. Muda lagi, tapi mungkin usia tak panjang.. Who knows kan. Ajal maut jodoh semua rahsia Allah. So hidup kena berbakti and ingat mati selalu wokeyh . Anak jati Kedah, tapi bekerja di Selangor. Penggemar Shaklee.. Ofcoz.. saya pengguna tegar Shaklee okay.. Dah produk bagus, kita setia la kan. (Thumbs Up). Buat apa nak cari lain. Setia pada yang satu.. Chewwahh 😄😄.

Dalam blog ni ira akan coret-coretkan cerita yang Ira rasa best nak kongsi dengan korang semua.. Mesti la best kan kalau tak buat apa nak kongsi. Okayla.. Rasanya dah panjang bebenor first post Ira ni..Dalam tak tau nak karang apa, panjang jgak jadinya😄😄😁😁 Okay uolls. Jumpa lagi di next post ye.. We'll see apa lagi story Ira nak share dengan uolls.. Sayonara daa 💋💋..

No comments:

Post a Comment

Comments system